Nieuw bij De Keukentuin:

Inspirerende moestuin-cursusdagen verzorgd door Janneke Tops van Gezonde Moestuin

Dit voorjaar zal Janneke Tops van Gezonde Moestuin een aantal verschillende cursusdagen verzorgen bij De Keukentuin voor de beginnende en gevorderde moestuinier.

Docente Janneke Tops heeft in Wageningen biologische landbouw gestudeerd, is 13 jaar tuinder geweest op 2 ha mooie leemgrond op een ecologisch project in Frankrijk, en verzorgt sinds 2012 door het hele land cursussen, lezingen en advies over alles wat met de ecologische moestuin te maken heeft. Dankzij haar heldere, inspirerende en deskundige stijl heeft ze de afgelopen jaren al honderden moestuinders een stapje verder geholpen.

Wil je meer weten over hoe je ecologisch(er) kunt gaan moestuinieren? Dan is de basiscursus Gezond Moestuinieren echt iets voor jou. Je leert over de bodem, waarom een gezonde bodem elangrijk is en hoe je die kunt krijgen in je tuin, 6goede compost maken, tuinplanning, combinatieteelten, natuur in je tuin en veel meer. In de middag krijg je een persoonlijk tuinadvies en is er alle ruimte voor je persoonlijke tuinvragen.

Wanneer?
3 april van 9:30 tot ca 16:30 uur – vol

19 april van 9:30 tot ca 16.30 uur

Plaats:
De Keukentuin
Westeind 154
9636 CH
Zuidbroek (Gr.)

Contact:
Jeanette Douma
06-22203623
dekeukentuin@kpnplanet.nl

Kosten:
45 euro p.p.
Max aantal deelnemers: 10

Inschrijven via: www.keukentuin.nl contactformulier of telefonisch.