Adresgegevens:

De Keukentuin

Pastorieweg 4, 9635 TD Noordbroek
Mobiel nr: 06-22203623 of 06-12299584
E-mail: dekeukentuin@kpnplanet.nl

 

   Openingstijden:

Niet open voor publiek

 

Voor een routebeschrijving klikt u op “Directions ” bovenin de Google map.
Alternatieve route planners:
ANWB
Routenet

Wilt U op de hoogte gehouden worden m.b.t. Onze cursussen en workshops, vult U dan onderstaand formulier in.

Onze cursussen/workshops zijn praktijkgericht. U gaat zelf met een snoeischaar aan de gang, leert vervolgens Uw favoriete planten stekken en/of zaaien en de kruiden verwerken in allerlei heerlijke eenvoudige gerechten of andere toepassingen (pesto, olie, azijn, zalf, boeketjes, drogen) waarbij de kruiden in onze kruidentuin te uwer beschikking staan.

Voor groepen (minimaal 8 tot maximaal 15 personen) kunnen wij in overleg speciale arrangementen samenstellen hetgeen kan variëren van een uitgebreide rondleiding en lezing onder het genot van een kopje kruidenthee tot een aktieve workshop waarbij U zelf aan het werk gaat en iets leuks mee naar huis kunt nemen.
Verkoop aan de kwekerij is vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. Behalve kruidenplanten zijn verder te koop: biologische seizoensgroenten, groentenplantjes, potgrond en mestkorrels geschikt bevonden voor de biologische teelt, opkweektrays en stenen en/of plastic potjes.

Contact

Graag blijf ik op de hoogte van de aktiviteiten van De Keukentuin:

  Uw naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Uw email adres (verplicht)

  Onderwerp

  Mijn belangstelling gaat uit naar:

  Graag ontvang ik jullie nieuwsbrief met up to date informatie en aanbiedingenIk heb de informatie over rondleidingen voor groepen gelezen en wil graag aanvullende informatie.Ik heb de informatie over lezingen gelezen en wil graag aanvullende informatie.Ik heb de workshop-mogelijkheden gelezen, maar wil graag aanvullende informatie.Graag wil ik gaan deelnemen aan jullie systeem van bestellen en afhalen van verse groenten en andere biologische producten.Anders:

  Uw bericht