Uitdagingen die wij aangaan

Het bedrijf is ontstaan en ontleent zichzelf nog steeds bestaansrecht door het vooruitstrevende en innovatieve gedachtengoed van Marcel en Jeanette: lekker eigenzinnig heerlijke en gezonde dingen voor de maaltijd kweken.  De wens van de klant echter is en blijft onze leidraad. Marktverkenning en het volgen van de nieuwste gezondheidstrends staan op nummer 2. Zelf zoeken naar nieuwigheden en deze ontwikkelen en  als verrijking aanbieden aan onze klanten blijft altijd de uitdaging.

We voldoen aan de vraag en cre-eren nieuwe vraag.  Onze kwekerij staat nu bol van de kruiden! Alle soorten van over heel de wereld. Ook in groenten lopen wij voorop. De nieuwste soorten sla, de oudste soorten oergroenten.

Alles wordt weloverwogen toegepast volgens het biologische teeltwisselsysteem om ziekten in de bodem te voorkomen.

Neem eens een kijkje, zoals velen U voorgingen tijdens de openingstijden van onze Kwekerij

Welkom in en rond de Kas, elke vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en elke zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Innovatitieviteit sinds 2014: het groene smoothy pakket

Uiteraard blijven er wel eens groenten over; deze schieten door. Ook zijn er meerdere groenten waar beestjes aan eten. Er zitten dan gaten in bladeren. Al deze groenten pakken we samen in 1 pakket van € 5,50.  Of U er nu stamppot van maakt, salade, stoofpotje, soep of Jaa!!..  echt groene smoothy,  dat is aan U. Feit blijft dat deze prachtige groenten een goede bestemming krijgen en de gezondheid teweeg brengen die U zich wenst.

Creativiteit sinds 2014: Het bosje wokgroen

Het Bosje Wokgroen is ontstaan op het moment dat we geen grote bossen snijtbiet,  bosui, bleekselderij en raapstelen aan konden bieden.  Wel zou het mogelijk zijn een combinatie te maken van deze gewassen in het vroege voorjaar.  Dit werd een gigantisch succes en het bosje wokgroen groeide met de seizoenen mee. Er kwamen preistengels in, puntpaprika’s, pepers, rode kool blad etc. etc.  Het wordt nu zelf kado gedaan!

Noviteit sinds 2014: De Keukentuin Kadobon

De keukentuin Kadobon.  Weet U iemand die het erg fijn zou vinden een kadobon voor biologische producten te ontvangen?  Dan bent U bij ons aan het goede adres. Wij printen een mooie bon uit  ter waarde van elk gewenst bedrag en  de ontvanger mag deze besteden naar wens: in de biologische winkel, in de kas, plantjes, meststoffen, tuinaarde, potgrond wat we maar hebben.