De Keukentuin  & Janneke Tops

Organiseren: DE MOESTUINVAKANTIE

Een moestuin waar je kunt “proeven” hoe het is een eigen moestuin te hebben. Een moestuin om te ervaren hoe de smaken en geuren zijn die hieruit voortkomen. Een moestuin die je laat beleven dat gezondheid ook bij jou in de achtertuin kan liggen. Heb je geen tuin? Dan is dit zeker gelegenheid er even eentje te hebben en van te genieten!

De Moestuinvakantie  gaat er wellicht toe bijdragen dat dit een definitieve moestuin bij jou thuis wordt. Of misschien is dit wel de aanzet je balkon om te toveren tot een groene oase waar je van alles kunt plukken voor je lunch en avondeten.

Duur: 3 dagen volledig verzorgd (2 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x avondeten, koffie, thee, water) Overige consumpties voor eigen rekening. (bij opgave tevens doorgeven: alleseter, vegetarisch, veganistisch, allergie: ……….)

Eigen inbreng: tent + slaapbenodigdheden, tuinkleding, laarzen, tuinhandschoenen, tuinslippers etc.etc. Check de weersverwachting. (indien allergisch voor tenten: er zijn genoeg B&B’s te vinden in de buurt, dit uiteraard voor eigen rekening)

Kosten: 325,00 euro p.p.     Kinderen t/m 14 jaar 25% korting.

Wanneer?
17–18 -19 juni
15-16 -17 juli of
19-20-21 augustus

Plaats:
De Keukentuin
Westeind 154
9636 CH
Zuidbroek (Gr.)

Contact:
Jeanette Douma
06-22203623
dekeukentuin@kpnplanet.nl

Kosten:
€ 325,00 p.p. (bij inschrijving)
Kinderen t/m 14 jaar 25% korting
Annulering: 10 dagen van te voren.
Bij 9 tot 5 dagen: 50% retour.
Bij 4 tot 1 dag(en) 25 % retour.

Inschrijven via: www.keukentuin.nl contactformulier of telefonisch.

Download leaflet Moestuin vakantie onze leaflet over de Moestuin vakantie!