Ons doel:  mensen enthousiast maken en inspireren tot : Weer zelf uit de tuin, bak of  potterie zelfgeteelde groenten en kruiden gaan plukken, weer achter  of rond het fornuis of met de buitenkeuken aan de gang.  Maar bovenal: met eigen flair en  creativiteit! Het is mogelijk en dat laten wij zien.

Lezing

Onze LEZING  begint met een  beamerpresentatie waar van alles verteld wordt over kruiden, en zijdelings, biologische groenten. Wij nemen U mee en volgen zo een rondleiding op ons bedrijf.  We laten iedereen kennis maken met onze dieren, onze moederplanten, onze stekjes, onze planten en
uiteindelijk met onze gerechten die we na de pauze samen klaarmaken en proeven. Lezingen geven wij op aanvraag en hier zijn vaste prijzen voor.  Veel verenigingen laten hun avond hiermee verzorgen zoals “Groei en bloei”  en  “vrouwen van nu” . Anderen laten hun vergadering hiermee een klaterende afsluiting beleven en weer anderen willen juist hun bijeenkomst kracht bij laten zetten door een uiteenzetting van ons.

Prijs: 135,00 Euro excl. Reiskosten a € 0,25/km.

Rondleiding

Een rondleiding op ons bedrijf is heel passievol. Wij nemen U mee de paden door waar allerlei kruiden in geuren en kleuren staan. We vertellen alles over de opkweek,  de eigenschappen van planten, en de toepassingen waarbij het water U in de mond loopt. En dit allemaal uit eigen ervaring,
want gezond koken en experimenteren met groenten is  1 van de belangrijkste drijfveren van onze onderneming.  Na de rondleiding drinken we een heerlijke kop verse kruidenthee en staat er een schaal  met lekkernijen klaar,  afhankelijk van het seizoen bereid door de vrouw des huizes.  (courgette cake, pompoentaart, appelcake, worteltjesgebak etc. etc.). Daarna kunnen alle vragen  gesteld worden. Direct enthousiast en plantjes willen kopen? Ja dat kan.

Pin-automaat is aanwezig.

Prijs per persoon:  € 6,75.