Vegan Franse “boerenpaté”

Vegan Franse “boerenpaté” 2 cup zonnebloempitten, een nacht geweekt in water en uitgelekt Olijfolie 4 sjalotjes, fijngesnipperd 2 tenen knoflook, fijngehakt 2 tl gedroogde tijm ½ tl allspice (piment) Cognac, scheut 2/3 cup edelgist 1 cup groente bouillon (koud) (update: paddenstoelenbouillon is ook erg lekker!) 1½ el marmite 2...
Read More: Vegan Franse “boerenpaté”

Vegan Filet Americain

Vegan Filet Americain 6 rijstwafels 1 klein blikje tomatenpuree (goede kwaliteit) 2 x de hoeveelheid water die past in het lege blikje tomatenpuree 1 el olijfolie ½ tl uienpoeder ½ tl normale of zoete paprikapoeder mespuntje nootmuskaat mespuntje foelie 1½-2 el veganaise (mayonaise zonder ei) 1 el sojasaus scheutje...
Read More: Vegan Filet Americain